Neurosonic & Bemer patjat

Vuokraa hyvinvointiasi edistävät patjat ja nauti hoidoista kotona!

Vuokraa Bemer-terapiapatja tai Neurosonic plus -mobiilipatja ja kokeile rentouttavia hoitoja oman kodin rauhassa! Patjojen käyttö on helppoa ja opastamme niiden käyttöön. Hoitoja voi ottaa useamman vuorokauden aikana. Patjat ovat hyvä apu myös harrastelija- ja ammattilaisurheilussa.

HINNAT: viikko 7vrk 120€, viikonloppu (pe- su) 70€. Muut ajat sovitusti, kysy lisää!

Neurosonic-patja

Neurosonic-hoito on tarkoitettu kohentamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä terveyttä. Vaikuttavana tekijänä hoidossa on kehoon kohdistettu matalataajuinen värähtely. Hoitojen avulla nukut paremmin, palaudut suorituksista, rentoudut ja vapaudut kivusta ja stressistä. Valittavana neljä ohjelmaa ja useita eri ohjelmien kestoja. 

Huomioitavaa: Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, vältä aktivoivia ohjelmia. Vältä hoitoa, jos sinulla on jokin seuraavista: akuutti tulehdustila, akuutti veritulppa, aktiivinen syöpä, raskaus, vakava silmäsairaus, rokotus ( 24h sisään), kuume, juuri ollut avoleikkaus tai muu verenvuodon vaara.

Bemer-terapiapatja

BEMER-terapia on tehokas vaihtoehto moniin sairauksiin ja vaivoihin. Sen avulla edistetään pienten verisuonten heikentynyttä verenkiertoa ja tuetaan elimistön omaa uusiutumis- ja parantumisprosessia. Hoidolla stimuloidaan
pienempien verisuonten pumppaavaa liikettä ja näin voidaan lisätä hapen ja ravinteiden kulkeutumista elimistössä. Kehon solujen aineenvaihdunta paranee merkittävästi. Bemer patja auttaa erilaisiin kiputiloihin, nopeuttaa
haavojen paranemista ja sopii erinomaisesti kuntouttamisen apuvälineeksi ja leikkauksista  toipumisen nopeuttamiseksi. Vuokratessasi mukaan tulee patja, keskusyksikkö sekä kohdennin, jolla saadaan hoito tehokkaasti esimerkiksi vammautuneeseen tai muutoin kipeään kohtaan.

Huomioitavaa: älä käytä laitetta jos sinulla on sydämen tahdistin, aktiivinen syöpä, tai olet raskaana.