Tervetuloa hemmoteltavaksi kauneushoitolaan Ylämyllylle

Monipuoliset palvelut Beauty house Johannalta

Kauneutta ja hyvinvointia,
omia piirteitäsi korostaen.

Beauty house Johanna (ent. Tmi Johanna Toropainen) on vuonna 2016 toimintansa aloittanut kauneudenhoitoalan ammattilainen. Yritys toimii Ylämyllyllä omakotitalon yhteyteen remontoiduissa hoitolatiloissa, jonne asiakkaillamme on erillinen sisäänkäynti. Pieni ja viihtyisä  kauneushoitola takaa yksilöllisen palvelun jokaiselle asiakkaalle.

Beauty house Johanna tarjoaa monipuoliset kauneus,- lävistys- ja hyvinvointipalvelut, kaikki saman katon alta. Helpotusta arkeen saat kestopigmentoinneista sekä toiveidesi mukaan tehdyistä ripsienpidennyksistä. Palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi lukuisia esteettisiä hoitoja, esimerkiksi ZFill-täyteainehoidot, joilla hidastetaan ihon luonnollista vanhenemista ja korjataan jo olemassa olevia juonteita tai kohotetaan sekä muokataan kasvojen piirteitä. Kosmetologiset työt, kuten kasvohoidot, jalka- ja käsihoidot sekä sokeroinnit kuuluvat myös palveluvalikoimaan unohtamatta hiusten –ja parranleikkauksia.

Stressin lievittäminen ja elimistön hyvinvointi- ja terveys ovat asioita, joihin tarjoamme myös apua. Kauttamme voit vuokrata mm. Neurosonic- ja Bemer -patjoja, joilla on lukuisia terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Beauty house Johannalta saat lahjakortit sekä laadukkaat kotihoitotuotteet niin kasvojen- kuin vartalonhoitoon. Tuotteita saat tilattua kotiin kattavista Colosen ja Rosa grafin laadukkaista valikoimista. Kaikkiin palveluihin saat tilattua lahjakortit myös sivuiltamme löytyvän lahjakorttilomakkeen kautta. Perinteisen paperilahjakortin saat hoitolastamme tai tilaamalla lahjakortin puhelimitse.

Hoitolassamme on myös tarjolla on myös erilaisia lävistys- ja pukukoruja, meikkejä ja käsintehtyjä lahjoja itselle tai läheiselle.

Palvelut tarjoaa kauneusalan yrittäjä, sairaanhoitaja (YAMK) ja kosmetologi Johanna Toropainen. Työssään Johanna hyödyntää kosmetologiosaamisensa lisäksi ammatillista kokemustaan sairaanhoitajana: asiakkaan terveys ja mahdolliset sairaudet otetaan huomioon kaikissa hoidoissa. Erityisesti esteettisiä hoitoja tehdessä on tärkeää, että tekijä osaa huomioida asiakkaan terveydentilan vaikutukset parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Tällä hetkellä Johanna opiskelee myös jalkahoitajan tutkintoa.

Toimimme alueelliset koronaohjeistukset sekä rajoitukset huomoiden. Työskennellessään Johanna käyttää kasvomaskia ja toivomme myös kaikkien hoitolatiloissamme vierailevien asiakkaiden käyttävän maskia.

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Beauty house Johannaan!

Kauneushoitola kosmetologi Liperi Ylämylly Joensuu