Kauneushoitola Ylämyllyllä

Tule hemmoteltavaksi Beauty house Johannaan!

Beauty house Johanna (ent. tmi Johanna Toropainen) on vuonna 2016 toimintansa aloittanut kauneudenhoitoalan ammattilainen, joka on erikoistunut erityisesti esteettisiin hoitoihin. Yritys toimii Ylämyllyllä omakotitalon yhteyteen remontoiduissa hoitolatiloissa, jonne asiakkaillamme on erillinen sisäänkäynti. Pieni ja viihtyisä  kauneushoitola takaa yksilöllisen palvelun jokaiselle asiakkaalle.

Beauty house Johanna tarjoaa monipuoliset kauneus,- lävistys- ja hyvinvointipalvelut, kaikki saman katon alta. Helpotusta arkeen saat myös kestopigmentoinneista. Palveluvalikoimaan kuuluu lukuisia esteettisiä hoitoja, esimerkiksi ZFill-täyteainehoidot, joilla hidastetaan ihon luonnollista vanhenemista ja korjataan jo olemassa olevia juonteita tai kohotetaan sekä muokataan kasvojen piirteitä.

Stressin lievittäminen ja elimistön hyvinvointi- ja terveys ovat asioita, joihin tarjoamme myös apua. Kauttamme voit vuokrata mm. Neurosonic- ja Bemer -patjoja, joilla on lukuisia terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Beauty house Johannalta saat lahjakortit sekä laadukkaat kotihoitotuotteet niin kasvojen- kuin vartalonhoitoon. Tuotteita saat tilattua kotiin kattavista Colosen ja Rosa grafin laadukkaista valikoimista. Kaikkiin palveluihin saat tilattua lahjakortit myös sivuiltamme löytyvän lahjakorttilomakkeen kautta. Perinteisen paperilahjakortin saat hoitolastamme tai tilaamalla lahjakortin puhelimitse.

Hoitolassamme on myös tarjolla on myös erilaisia lävistys- ja pukukorujameikkejä ja käsintehtyjä lahjoja itselle tai läheiselle.

Palvelut tarjoaa kauneusalan yrittäjä, sairaanhoitaja (YAMK), kosmetologi ja jalkahoitaja Johanna Toropainen. Työssään Johanna hyödyntää kosmetologiosaamisensa lisäksi ammatillista kokemustaan sairaanhoitajana: asiakkaan terveys ja mahdolliset sairaudet otetaan huomioon kaikissa hoidoissa. Erityisesti esteettisiä hoitoja tehdessä on tärkeää, että tekijä osaa huomioida asiakkaan terveydentilan vaikutukset parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Huomioithan, että Beauty house Johannan hoitoihin tulee saapua tuoksutta.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Beauty house Johannaan!