Muut hoidot

Hampaiden kevyt valkaisu

Valloita upealla hymyllä!

Värjäymiä hampaissa? Hampaiden kevyestä ja hellävaraisesta valkaisuhoidosta voi olla sinulle apua ja hoidolla voidaan saavuttaa upean valkoinen hymy!

Hoidossa valkaisugeeli levitetään puhtaisiin hampaisiin, joka aktivoituu LED-lampun valossa. LED-lamppua käytetään 2-3 x 15 min. riippuen sopivasta lopputuloksesta. Geeli hävittää hampaisiin tulleet tahrat, jotka ovat tulleet esim. kahvista, tupakasta, viinistä, teestä, suklaasta tai muusta ruoasta. Hampaat myös tuntuvat puhtailta hoidon jälkeen. Hampaiden LED- valkaisu ei vahingoita hampaita tai ikeniä ja se voidaan uusia tarvittaessa useamman kerran vuoteen.

Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen hampaiden valkaisumuoto. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä aiheuta hampaiden vihlontaa. Hampaiden valkaisussa saavutetaan 4-8 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla.

  • Hampaiden kevyt valkaisu 79€

Suihkurusketus

Kaunis ja tasainen rusketus vuoden ympäri!

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho hetkessä, ilman auringon aiheuttamia haittoja. Norvell-suihkurusketus on 100% vegaani, parabeenIton sekä sulfaatiton, ei sisällä, gluteenia tai pähkinää. Kaikki sarjan tuotteet ovat saaneet Peta Cruelty Free ja Cruelty Free International -merkit.

Suihkurusketuksella saat ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen. Suihkurusketuksen voi ottaa säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta. Suihkurusketus on erityisen suosittua ennen juhlia tai kuvauksia varten sekä ennen lomaa. Suihkurusketus sopii niin arkeen ja juhlaan, hoikistaa ja antaa kauniin hehkun iholle.

Amerikkalainen suihkurusketussarja Norvell on ihotautilääkärin kehittämä jossa ihon hyvinvointi on otettu lähtökohdaksi. Se sisältää parasta DHA:ta jota markkinoilta saadaan.  Tuote on täysin vegaani ja eläinkokeeton – ainoa Suomessa myytävä sarja joka on saanut Petan Cruelty Free & Vegan sertifikaatin. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä mm. tuoksuun ja kuivumisnopeuteen sekä väriin.

ENNEN RUSKETUSTA:
– Kuori vartalon ja kasvojen iho 24/48 tuntia ennen hoitoa. Kuoriminen poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa rusketusta pysymään iholla pidempään. Kuoriminen myös tekee lopputuloksesta tasaisemman.
– Käytä kosteusvoidetta iholle edellisenä päivänä ennen hoitoa, mutta älä enää samana päivänä
– Älä käytä öljypohjaisia tuotteita ennen tai jälkeen rusketuksen.
– Aja parta, sheivaa tai vahaa ihokarvat pois viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa.
– Pese deodorantti, hajuvesi, ja meikit pois ennen hoitoa jos mahdollista.

Suihkurusketusta varten voit varata mukaan bikinit, stringit tai uimahousut, hoitolassa on myös kertakäyttöisiä stringejä. Varaa mukaan rennot ja mahdollisesti tummat vaatteet, koska kosmeettinen väri saattaa värjätä vaatteita (lähtee pois 30-asteisessa pesussa).

Anna edellisen rusketusten haalistua ennen kuin otat uuden rusketuksen. Näin saadaan paras tasainen tulos.

Ilmoitathan ennen rusketusta jos joku alla olevista koskee sinua:
– ihosi on herkkä
– olet aikaisemmin saanut reaktioita itseruskettavista- tai suihkurusketus tuotteista
–  käytät tällä hetkellä lääkärin määräämää ihovoidetta tai steroideja
– sinulla on avohaavoja, olet ottanut tatuoinnin tai lävistyksen (5-6 viikon sisällä)
– olet raskaana 1-13 viikolla.

Hoidon jälkeen saat mukaasi myös kotihoito-ohjeet.

  • Suihkurusketus 35€

Lävistykset

Lävistykset tehdään steriilillä, ontolla neulalla, joka on ihoystävällinen lävistystapa ja ennalta ehkäisee ruston ylikasvua. Neuloja on useampaa eri paksuutta ja se valitaan lävistettävän kohdan ja korun mukaan. Kasvojen tai vartalon microdermal lävistykset tehdään erillisellä dermal puch välineellä. Lävistys alue desinfioidaan, merkataan sopiva kohta ja valitaan hoitokoru, jonka varsi on aluksi hieman pidempi kuin myöhemmin vaihdettava korun, koska lävistysalue saattaa turvota aluksi. Hoitokorut ovat titaania, hopeaa tai ruostumatonta terästä ns. kirurginterästä. Lävistyksen paranemisaika riippuu sen sijainnista, joka on 3–12 kuukauden välillä. Hitaasti paranevia ovat yleensä nänni- ja napalävistykset sekä rustoon tehdyt lävistykset. Lävistyksen suorittaa koulutuksen käynyt sairaanhoitaja Johanna Toropainen.

Lävistysten ikäräja on 16 vuotta, huoltajan luvalla voidaan tehdä harkitusti lävistys esimerkiksi 14- vuotiaalle. Sitä nuoremmalle voidaan tehdä esimerkiksi korvareiät korvanlehtiin huoltajan luvalla. Lävistys on yksilöllinen ja lävistettävä alue tarkastetaan ennen lävistyksen tekoa kontraindikaatioiden takia. Teemme kaikki muut lävistykset paitsi genitaalialueen. Hoitokoru kuuluu lävistyksen hintaan. Hoitolasta saa myös vaihtokoruja tai korun kadonneen tilalle sekä kotihoitotuotteita lävistyksille. 

Lävistyksen hoidosta annetaan kirjalliset kotihoito-ohjeet. Lävistäjältä voit aina kysyä mietityttäviä asioita lävistyksen hoidosta tai sen tekemisestä.

  • Lävistykset 30-60€

    Hinnat sisältävät hoitokorun

Verikuppaus

Perinteisestä hoitomuodosta terveyttä ja hyvinvointia nykypäivään

Verikuppaus on maailman vanhimpia hoitomuotoja, joka luetaan ärsytyshoitomuotoihin. Hoidolla aktivoidaan kehoa parantamaan itse itseään ja se lisää endorfiinien muodostusta. Kuppaus suoritetaan steriilillä terällä sekä kuppaus kupeillä, joita on kahta kokoa. Hoito tapahtuu lämpimässä kylpyhuoneessa saunan jälkeen erillisessä kuppaustuolissa, jossa asiakas voi olla mukavasti hoidon ajan. Pienet haavat tehdään steriilillä terällä, jotka ovat kuin pieniä pintanaarmuja. Haavat paranevat todella nopeasti eivätkä jätä arpia.

Verikuppaus parantaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita hiussuonistosta, palauttaa kudosnesteen happamuuden neutraaliksi, joka aikaan saa särkyjen ja kipujen helpottumisen ja lihasten rentoutumisen. Kuppaus auttaa myös vaihdevuosi ongelmiin, fibromyalgiaan, akneen, migreeniin, niska-hartiaseudun kiputiloihin, erilaisiin lihasjännityksiin, hammassärkyyn ja moneen muuhun vaivaan. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut, rauhallinen, yö unet ovat syvät ja energia lisääntyy.

Hoito voidaan suorittaa myös kotikäyntinä ja sopii myös pienille ryhmille. Hoito arvioidaan soveltuvuudeltaan aina yksilöllisesti. Verikuppaus ei sovellu, mikäli olet raskaana tai täysimetät, sinulla on syöpä, tarttuva verisairaus tai veren hyytymistä estävä lääkitys. Saunomista tulee välttää 3 vuorokauden ajan hoidon jälkeen ja nestettä tulee juoda runsaasti. Verta voi luovuttaa 4kk päästä hoidosta ja kuppauksen jälkeen on hyvä pitää taukoa verenluovutuksesta 3-4kk. 

  • Verikuppaus 75€

Selän ultraäänipuhdistus

Hoito sopii epäpuhtaalle iholle puhdistamaan selän ihoa ja kirkastamaan sitä, hälventämään mahdollisia arpia ja poistaa epäpuhtauksien aiheuttamaa kutinaa ja kipua. Hoidossa iho alku puhdistetaan, kuoritaan hellävaraisesti ja käsitellään ultraäänilaitteella. Mahdolliset mustapäät ja muut epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Lopuksi iholle levitetään hemmotteleva naamio ja laitetaan sen jälkeen loppuvoiteet.

  • Selän ultraäänipuhdistus 48€