Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Ylämyllyllä

Beauty house Johanna

Verikuppaus

Perinteisestä hoitomuodosta terveyttä ja hyvinvointia sinulle

Verikuppaus on maailman vanhimpia hoitomuotoja, joka luetaan ärsytyshoitomuotoihin. Hoidolla aktivoidaan kehoa parantamaan itse itseään ja se lisää endorfiinien muodostusta. Kuppaus suoritetaan steriilillä terällä sekä kuppaus kupeillä, joita on kahta kokoa. Hoito tapahtuu lämpimässä kylpyhuoneessa saunan jälkeen erillisessä kuppaustuolissa, jossa asiakas voi olla mukavasti hoidon ajan. Pienet haavat tehdään steriilillä terällä, jotka ovat kuin pieniä pintanaarmuja. Haavat paranevat todella nopeasti eivätkä jätä arpia.

Verikuppaus parantaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita hiussuonistosta, palauttaa kudosnesteen happamuuden neutraaliksi, joka aikaan saa särkyjen ja kipujen helpottumisen ja lihasten rentoutumisen. Kuppaus auttaa myös vaihdevuosi ongelmiin, fibromyalgiaan, akneen, migreeniin, niska-hartiaseudun kiputiloihin, erilaisiin lihasjännityksiin, hammassärkyyn ja moneen muuhun vaivaan. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut, rauhallinen, yö unet ovat syvät ja energia lisääntyy.

Hoito voidaan suorittaa myös kotikäyntinä ja sopii myös pienille ryhmille. Hoito arvioidaan soveltuvuudeltaan aina yksilöllisesti. Verikuppaus ei sovellu, mikäli olet raskaana tai täysimetät, sinulla on syöpä, tarttuva verisairaus tai veren hyytymistä estävä lääkitys. Saunomista tulee välttää 3 vuorokauden ajan hoidon jälkeen ja nestettä tulee juoda runsaasti. Verta voi luovuttaa 4kk päästä hoidosta ja kuppauksen jälkeen on hyvä pitää taukoa verenluovutuksesta 3-4kk.