Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Ylämyllyllä

Beauty house Johanna

Vartalohoidot

Radiofrekvenssi eli RF-hoito vartalolle

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää vyötärön, käsivarsien, vatsan sekä reisien sekä takapuolen ihoa ja se sopii myös häivyttämään raskausarpia. Radiofrekvenssihoito poistaa ja vähentää pinnallista selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa hoidettavalta alueelta. Kehon ääriviivat selkiytyvät, kollageeni lisääntyy, verenkierto paranee ja ympärysmitat pienenevät. Hoito voidaan tehdä yhdelle tai useammalle alueelle, esimerkiksi vatsa ja käsivarret tai takapuoli ja reidet. Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan ja käsitellään vartalonhoitoon tarkoitetulla hoitopäällä. Lopuksi levitetään kosteuttava ja kiinteyttävä voide hoidetulle alueelle. Hoito ei satu vaan tuntuu miellyttävänä lämpönä.

Hoidonesteitä ovat: raskaus ja imetys, vakava sairaus, syöpä tai kasvain, laskimo- tai verisuonitulehdus.
Hoitoa suositellaan sarjahoitona, 1-2krt vko, 3-10 kerran sarjana.

Selän ultraäänihoito

Hoito sopii epäpuhtaalle iholle puhdistamaan selän ihoa ja kirkastamaan sitä, hälventämään mahdollisia arpia ja poistaa epäpuhtauksien aiheuttamaa kutinaa ja kipua. Hoidossa iho alku puhdistetaan, kuoritaan hellävaraisesti ja käsitellään ultraäänilaitteella. Mahdolliset mustapäät ja muut epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Lopuksi iholle levitetään hemmotteleva naamio ja laitetaan sen jälkeen loppuvoiteet.

Koko vartalon hemmotteleva hoito

Hoito sisältää vartalon kuivaharjauksen kuivaharjaukseen tarkoitetuilla kintailla tai sokerikuorinnan koko keholle. Kuivaharjaus luonnonmateriaaleista valmistetulla kintaalla tai sokerikuorinnalla vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista, kirkastaa ihoa sekä edistää vartalohoitotuotteiden imeytymistä.

Kuivaharjauksen jälkeen kokovartaloa hemmotellaan rentouttavalla kosmetologisella hieronnalla, jossa käytetään ihoa hoitavaa hieronta öljyä. Öljyn mukaan saa halutessaan eteeristä tuoksua, jonka vaikutuksilla hoitoa tuetaan yksilöllisesti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, parantamaan lymfanestekiertoa, pehmentämään ihoa ja  syvärentouttamaan koko keho.

Koko vartalon hemmottelevista hoidosta voimme myös muokata juuri sinulle tai läheiselle sopivan paketin ja yhdistää siihen esimerkiksi ihania vartalonaamioita!