Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Ylämyllyllä

Beauty house Johanna

Suihkurusketus

Hanki upea rusketus turvallisesti!

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho hetkessä, ilman auringon aiheuttamia haittoja. Norvell-suihkurusketus on 100% vegaani, parabeenIton sekä sulfaatiton, ei sisällä, gluteenia tai pähkinää. Kaikki sarjan tuotteet ovat saaneet Peta Cruelty Free ja Cruelty Free International -merkit.

Suihkurusketuksella saat ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen. Suihkurusketuksen voi ottaa säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta. Suihkurusketus on erityisen suosittua ennen juhlia tai kuvauksia varten sekä ennen lomaa. Suihkurusketus sopii niin arkeen ja juhlaan, hoikistaa ja antaa kauniin hehkun iholle.

Amerikkalainen suihkurusketussarja Norvell on ihotautilääkärin kehittämä jossa ihon hyvinvointi on otettu lähtökohdaksi. Se sisältää parasta DHA:ta jota markkinoilta saadaan.  Tuote on täysin vegaani ja eläinkokeeton – ainoa Suomessa myytävä sarja joka on saanut Petan Cruelty Free & Vegan sertifikaatin. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä mm. tuoksuun ja kuivumisnopeuteen sekä väriin.

ENNEN RUSKETUSTA:
– Kuori vartalon ja kasvojen iho 24/48 tuntia ennen hoitoa. Kuoriminen poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa rusketusta pysymään iholla pidempään. Kuoriminen myös tekee lopputuloksesta tasaisemman.
– Käytä kosteusvoidetta iholle edellisenä päivänä ennen hoitoa, mutta älä enää samana päivänä
– Älä käytä öljypohjaisia tuotteita ennen tai jälkeen rusketuksen.
– Aja parta, sheivaa tai vahaa ihokarvat pois viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa.
– Pese deodorantti, hajuvesi, ja meikit pois ennen hoitoa jos mahdollista.

Suihkurusketusta varten voit varata mukaan bikinit, stringit tai uimahousut, hoitolassa on myös kertakäyttöisiä stringejä. Varaa mukaan rennot ja mahdollisesti tummat vaatteet, koska kosmeettinen väri saattaa värjätä vaatteita (lähtee pois 30-asteisessa pesussa).

Anna edellisen rusketusten haalistua ennen kuin otat uuden rusketuksen. Näin saadaan paras tasainen tulos.

Ilmoitathan ennen rusketusta jos joku alla olevista koskee sinua:
– ihosi on herkkä
– olet aikaisemmin saanut reaktioita itseruskettavista- tai suihkurusketus tuotteista
–  käytät tällä hetkellä lääkärin määräämää ihovoidetta tai steroideja
– sinulla on avohaavoja, olet ottanut tatuoinnin tai lävistyksen (5-6 viikon sisällä)
– olet raskaana 1-13 viikolla.

Hoidon jälkeen saat mukaasi myös kotihoito-ohjeet.