Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Ylämyllyllä

Beauty house Johanna

Ripsienpidennykset

Upeat ripsienpidennykset helpottamaan arkeasi!

Ripsien paksuuksia ja ripsikuitujen kaarevuuksia on erilaisia. Jokaiselle valitaan oman maun mukaiset pidennykset, jotka korostavat oman silmän parhaita puolia, avaavat katsetta ja helpottavat arkea. Ripsikuitujen valintaan vaikuttaa jonkin verran oman ripsen pituus ja vahvuus, jokaisella on myös yksilöllinen määrä ripsiä, joka vaikuttaa lopputuloksen tuuheuteen. 

Teemme klassisia,- volyymi- ja hybridiripsiä. Volyymiripsipidennyksissä yhteen omaan ripseen liimataan ohuista kuiduista tehty viuhka. Haluttaessa voidaan käyttää myös valmisviuhkoja, jotka ovat tasapainotetut ja sopivat myös hennoille ripsille. Klassisissa ripsissä sen sijaan yhteen omaan ripseen liimataan hieman paksumpi yksittäinen kuitu. Hybridi- ripsien pidennyksissä sekoitetaan klassisia- ja volyymi kuituja keskenään. Kotihoito vaikuttaa myös ripsien pysyvyyteen ja ripsishampoon käyttö on tärkeää, jotta ripset pysyvät puhtaina. Shampoolla saadaan ehkäistyä myös liasta johtuvia silmän tulehduksia.

Ripsihuollon yhteydessä ylikasvaneet vanhat pidennykset poistetaan ja uusiin kasvaneisiin ripsiin laitetaan uuden pidennykset. Ripsiä kannattaa harjata vain kuivana ja kuivata varovasti suihkun jälkeen. Turhaa mekaanista rasitusta tulee välttää. Ripsiliimoja on erilaisia, herkällekin silmälle on omat vaihtoehdot.