Ripset & kulmat

Hoidot omia piirteitäsi korostaen

Brow lift kulmien laminointi

Kulmien laminoinnissa asiakkaan omista kulmakarvoista muotoillaan tuuheamman näköiset ja näyttävämmät kulmakarvat. Tekniikka vaatii omaa luonnon karvaa, joka muotoillaan siihen tarkoitetulla iholiimalla, kiinnitetään kahdella eri aineella ja lopuksi värjätään asiakkaan niin halutessa. Kulmia ei saa kastella vähintään 24h taivutuksesta.

  • Kulmien kestotaivutus ja värjays 49€
  • Kulmien ja ripsien (Lasw lift) kestotaivutus ja värjäys 80€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys

Ripset tai kulmakarvat tai molemmat värjätään kestovärillä asiakkaan toivomuksen mukaan. Kulmakarvat muotoillaan veitsellä tai nyppimällä.

Pysyvyys kestoväreillä n. 2-3 viikkoa.

  • Ripsien värjäys 15€
  • Kulmien muotoilu ja värjäys 20€
  • Ripset ja kulmat 30€

    Hoidon yhteydessä 10€/kpl

Lash lift ripsien kestotaivutus

Kestotaivutuksessa valitaan asiakkaan silmien muodon ja ripsien pituuden mukaan muotti jonka päälle ripset asetellaan siihen tarkoitetulla iholiimalla. Taivutuksessa käytetään kahta eri ainetta jotka takaavat pitkäkestoisen taivutuksen ja täyttävät ripseä saaden sen näyttämään paksummalta. Ripsien kestotaivutuksella saadaan taivutettua ripset kaareviksi ja avattua katsetta. Ripset näyttävät pidemmiltä ja niissä on volyymia ilman keinotekoisia irto-osia. 

Ripset pysyvät taivutettuina 4-8 viikkoa jonka jälkeen hoito voidaan uusia. Sopivat hyvin myös liima-allergikoille.

Ripsipidennysten poistosta täytyy olla vähintään 4 viikkoa aikaa ennen kestotaivutusta. Kestotaivutukset tehdään kuiviin ja meikittömiin ripsiin eikä ripsiä saa kastella vähintään 24h taivutuksesta.

  • Ripsien kestotaivutus ja värjäys 55€
  • Ripsien ja kulmien (Brow lift) kestotaivutus ja värjäys 80€