Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Ylämyllyllä

Beauty house Johanna

Rentouttavat hoidot

Ruususen päiväuni

45 minuutin kestoinen rentouttava Ruususen päiväuni sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kevyen hedelmähappokuorinnan, tehoampullin ihotyyppisi mukaisesti valittuna, naamion sekä 36 minuutin Neurosonic-hoidon.

Tehonokoset

45 minuutin kestoinen rentouttavat ja palauttavat Tehonokoset sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, naamion sekä 36 minuutin Neurosonic-hoidon. 

Stressiä poistava Neurosonic-hoito

60 minuutin kestoinen stressiä lieventävä hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, naamion, kasvohieronnan sekä 46 minuutin Neurosonic-hoidon.

Neurosonic-hoidot muiden hoitojen yhteydessä

Toiveestasi Neurosonic-hoidon voi yhdistää myös muihin hoitoihin, esimerkiksi ripsien tai kulmien käsittelyyn 15, 30 tai 45 minuutin mittaisina ohjelmina.

Mikä on Neurosonic-hoito?

Neurosonic on värisevä patja, joka lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä. Hoito vaikuttaa kehollisiin  rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Teknologia auttaa kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, vaikuttaa aineenvaihduntaan, nestekiertoon, lihasjännitykseen, lihasväsymykseen ja palautumiseen. Teknologia  edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Värähtelyllä vaikutetaan autonomiseen hermostoon, jolloin keho rentoutuu.


Hoito vähentää stressiperäisiä oireita, kuten ahdistusta, unihäiriöitä ja erilaisia kiputiloja. Värähtely auttaa palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla taas herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistin, kipustimulaattori tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.