Rentouttavat hoidot

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi!

Ruususen päiväuni

45 minuutin kestoinen rentouttava Ruususen päiväuni sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kevyen hedelmähappokuorinnan, tehoampullin ihotyyppisi mukaisesti valittuna, naamion sekä 36 minuutin Neurosonic-hoidon.

 • Ruususen päiväuni 50€

Tehonokoset

45 minuutin kestoinen rentouttavat ja palauttavat Tehonokoset sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, naamion sekä 36 minuutin Neurosonic-hoidon. 

 • Tehonokoset 50€

Stressiä poistava Neurosonic-hoito

60 minuutin kestoinen stressiä lieventävä hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, naamion, kasvohieronnan sekä 46 minuutin Neurosonic-hoidon.

Toiveestasi Neurosonic-hoidon voi yhdistää myös muihin hoitoihin, esimerkiksi ripsien tai kulmien käsittelyyn 15, 30 tai 45 minuutin mittaisina ohjelmina.

Neurosonic on värisevä patja, joka lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä. Hoito vaikuttaa kehollisiin  rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Teknologia auttaa kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, vaikuttaa aineenvaihduntaan, nestekiertoon, lihasjännitykseen, lihasväsymykseen ja palautumiseen. Teknologia  edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Värähtelyllä vaikutetaan autonomiseen hermostoon, jolloin keho rentoutuu.


Hoito vähentää stressiperäisiä oireita, kuten ahdistusta, unihäiriöitä ja erilaisia kiputiloja. Värähtely auttaa palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla taas herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistin, kipustimulaattori tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

 • Stressiä poistava Neurosonic-hoito 55€
 • Neurosonic-hoito, 15min 15€

  Muiden hoitojen yhteydessä

 • Neurosonic-hoito, 30min 26€

  Muiden hoitojen yhteydessä

 • Neurosonic-hoito, 45min 30€

  Muiden hoitojen yhteydessä