Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Ylämyllyllä

Beauty house Johanna

Microblading & kestopigmentointi

Yksilöllisesti loihditut kauniit ja kestävät kulmat!

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat niin sanotulla karvatekniikalla. Tekniikalla voidaan tehdä myös huulten rajauksia. 

Microblandingissa ihon pinta puudutetaan ja ns. piirretään yksittäisiä karvoja ihon ensimmäiseen kerrokseen tai viedään väriä ihon alle esimerkiksi silmän rajaamiseksi. Ensimmäisellä kerralla suunnitellaan muoto ja väri ottaen huomioon henkilökohtaiset toiveet. Toimenpide uusitaan n. 3-6vko sisään, jotta väri ja muoto ovat varmasti toivotunlaiset. Toimenpiteellä saadaan tehtyä kulmakarvat, vaikka omaa kulmakarvaa ei olisi lainkaan, vahvistettua omia kulmakarvoja, täytettyä aukkoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa. Silmänrajauksista saadaan myös intensiiviset ja tekniikka voikin tuntua miellyttävämmältä kuin koneellinen pigmentointi.

Microbladingin pysyvyys ihossa 6-12kk jopa pidempään, jonka jälkeen suositellaan uusintavahvistusta. Itse kulmien tekemiseen menee aikaa n.1,5h ensimmäisellä kerralla, lisäksi vahvistus 4-6vko päästä. Microblading-kulmamuotoilua ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Myös jotkut sairaudet estävät toimenpiteen. 

Kestopigmentointi

Microblandingin kaltainen tekniikka on softappia muistuttava kestopigmentointi jossa väriä viedään ihon alle täysin käsityönä kynällä, joissa on kiinnitettynä ohuita neuloja. Tekniikka on hellävarainen ja lopputulos halutessa luonnollisen ja pehmeän näköinen. Tämä tekniikka soveltuu loistavasti esimerkiksi silmien rajaamiseen. Kestopigmentointia käytetään kulmakarvojen, silmien tai huulien rajojen korostamiseen ja vahvistamiseen.  Toimenpiteessä käytetään pigmentointilaitetta ja steriiliä neulapäätä, joilla väriä viedään ihoon. Tulos kestää ihossa 1-2 vuotta ja haalistuu ajan kanssa. Esimerkiksi silmissä kestorajaus voidaan tehdä yläluomelle tai alaluomelle aivan ripsirajaan. Rajauksen paksuus, väri ja muoto suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Lopputulos on meikkimäinen ja kestää jopa 1-2 vuotta. Rajauksista voidaan asiakkaan toiveiden mukaan tehdä luonnolliset, näyttävät ja meikkimäiset tai mitä vain näiden väliltä. Koneellisissa pigmentoinneissa ensimmäinen kerta vie noin 1,5h ja työ vahvistetaan noin 4-6vko kuluttua.

Shadow-kulmakarvat

Uusimpina tekniikoina on tullut kulmakarvoihin tehtävä shadow-kestopigmentointi, joista puhutaan myös puuterikulmina. Pikselitekniikalla eli ns. värittämällä kestopigmentointilaitteella kulmakarvasta saadaan meikkimäisen tasainen ja kestävä lopputulos. Kestopigmentointi kestää kulmissa 1-3 vuotta, ja on erityisen hyvä vaihtoehto pysyvyytensä ansiosta myös rasvaisemmalle iholle. Lopputulos on microbladingiä tai koneellista kestopigmentointia vahvempi ja meikkimäisempi. Shadow-tekniikalla voidaan tehdä luonnollista ja vaaleaa lopputulosta, mutta
myös tummaa ja enemmän meikatun näköistä jälkeä. Ensimmäinen pigmentointikerta vie yleensä noin 2 tuntia, josta osa käytetään suunnitteluun.

Kaikista pigmentoinneista saat mukaasi kotihoito ohjeet ja yhdessä arvioimme sinulle parhaan tekniikan. Tekniikoita voi myös yhdistellä keskenään kuten puuteri- ja microblading-tekniikkaa.