Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Ylämyllyllä

Beauty house Johanna

Kasvohoidot

Heleyttävät ja ihoasi kirkastavat hoidot ja kuorinnat

Radiofrekvenssi RF-Cryo -laitehoito

RF-Cryo-laitehoito on turvallinen, tehokas, kiinteyttävä ja kivuton kasvo tai vartalohoito, jossa toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon teho perustuu radiotaajuuteen, joka johdetaan kudokseen erilaisilla hoitopäillä. RF-Cryo kutistaa pintakapillarisuonistoa sekä rasvasoluja. Ihon toiminnot paranevat, kollageenin muodostus lisääntyy, kuona-aineiden poistuminen vilkastuu ja turvotukset vähenevät. Hoidon avulla saadaan tasainen iho, josta pienet rypyt sekä poimut vähenevät. Hoidettavia alueita ovat silmänympärysiho (tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä), nasolabiaalipoimut (nenän ja ylähuulen vieressä ja yläpuolella olevat poimut), hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja kasvojen ihon yleinen kiinteytys. Erinomainen antiage-hoito. 

Hoito on erittäin tehokas sarjahoitona, mutta tuloksia syntyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Voidaan yhdistää muihin hoitomuotoihin ja hoitoihin yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, timanttikuorinnan, tehotiivisteen, naamion ja radiofrekvenssi laite hoidon sekä loppuvoiteen. Hoidon jälkeen iho on selvästi napakampi ja nuorekkaampi. Hoito vaikuttaa ihossa vielä viikon hoidon jälkeenkin.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänihoito on erittäin tehokas, mutta samalla hellävarainen ja kirkastava puhdistusmenetelmä kasvoille ja vartalolle. UÄ-kasvohoito puhdistaa ihoa ja saa epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua.
Sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti epäpuhtaalle iholle. Hoito poistaa kuolleet ihosolut ja mustapäät sekä vähentää talia. Ultraääni hoito myös uudistaa ihoa, vähentää näppylöitä, aknea sekä epänormaalia pigmentaatiota.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänellä, mahdollisten komedojen poiston mekaanisesti sekä kulmien siistimisen, tehotiivisteen, naamion ja loppuvoiteen. Hoidon jälkeen iho
hengittää ja tuntuu raikkaalta ja puhtaalta.

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokkaampi kuorintamenetelmä kuin perinteinen mekaaninen kuorinta. Laitteen karhea hoitopää hioo ihon pinnalta kuolleita ihosolukkoja ja alipaine aktivoi lymfanestekiertoa. Ihanteellinen hoito koko kasvoille tai pienille ihon ongelma-alueille. Hoito sopii akne- ja trauma-arpien tasoittamiseen, Ikääntyvälle iholle poistamaan ikääntymisen merkkejä, myös harmaantuneen ja paksuuntuneen ihon elvyttämiseen, pigmenttimuutoksien
vaalentamiseen ja tasoittamiseen. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, timanttikuorinnan, sekä kulmien siistimisen, tehotiivisteen, naamion ja loppuvoiteen. Hoidon jälkeen ihon väri on kirkkaampi ja iho tuntuu pehmeältä ja nuorekkaalta.

Polypeel-happokuorinta

Tehokas esteettinen kemiallinen kuorinta, jolla saa tuloksia välittömästi. Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas kasvohoito erilaisiin iho-ongelmiin kuten akneen, pigmenttiläiskiin, auringon vaurioittamaan ihoon, elottomaan ja väsyneeseen ihoon sekä sen epätasaisuuteen. Kemiallinen kuorinta elvyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on nuoremman ja kirkkaamman näköinen iho.

Poly peeling happokuorinnassa toimii useiden happojen yhdistelmä joka aikaan saa keratolyyttisiä, anti-inflammatorisia ja bakteriostaattisia vaikutuksia. Parhaan tuloksen saamiseksi kemiallinen kuorinta kannattaa ottaa 3-6 kerran sarjahoitona kolmen viikon välein.

Polypeel-happokuorinnassa käytetään ihotyyppisi mukaan seuraavanlaisia happoja:

Mantelihappo: Tasoittaa hyperpigmentaatiota, vähentää seborrea, comedoja ja aknen jälkiä.
Glykolihappo: Vaikuttaa syvempiin kudoksiin, edistää solujen uusiutumista,kirkastava ja juonteita
madaltava tasoittava.
Salisyylihappo: Syväpuhdistaa huokosia, tasapainottaa ihon PH-arvoa, ehkäisee tulehduksia ja vähentää talituotantoa. Sopii ruusufinnin ja aknen hoitoon.
Azelaiinihappo: Bakteereja tuhoava, tulehduksia parantava.
Kojichappo: UVA säteilyn aiheuttavaa melaniinin tuotantoa estävä, tasoittaa hyperpigmentaatiota,
kirkastaa arpia ja kesakoita sekä auttaa pigmenttimuutoksiin.
Lactichappo: Kosteuttava ja kuoriva, keventää ja kirkastaa ihoa.
Kanelihappo: Suojaa vapailta happiradikaaleilta, korjaa ihovaurioita ja estää valovaurioita. Tasapainottaa
antioksidanttien toimintaa.
Malichappo: Omenahappo eli aha-hedelmähappo. Kuiva vaurioitunut iho, stimuloi ihon joustavuutta ja
lisää kollageenin tuotantoa ja säätelee ihon ph-tasapainoa.

Kaikissa kasvohoidoissa keskustellaan asiakkaan kanssa ennen hoitoa hoidon sopivuudesta ja mahdollisista hoidon esteistä.