Jalkahoidot

Yksilölliset hoidot jalkojesi hyvinvoinnin parhaaksi

Jalkojen hoito on terveyttä edistävää hoitoa, jolla voidaan helpottaa jaloissa olevia ongelmia, erilaisia kiputiloja, ennalta ehkäistä jalkojen ongelmia ja tukea muutoinkin jalkaterveyttä. Jalkahoito on tarkoitettu kaiken ikäisille, lapsille, naisille ja miehille. Jalkahoitoon tulon syy voi olla ansaittu hemmotteluhetki tai helpotuksen hakeminen pieniin tai isoihin jalkaongelmiin.

Perusjalkahoito kestää noin tunnin, spa-jalkahoito pidempään. Jalkahoidossa tutkitaan jalkojen ihon kunto, hoidetaan kynnet ja tarvittaessa ohennetaan ne, poistetaan kovettumat, känsät ja syylät, tutkitaan nivelten liikkuvuutta ja kartoitetaan mahdollisia syitä esimerkiksi kovettumille. Ihoa kosteutetaan ja hierotaan. Jalkahoitajalta saat myös kotihoito-ohjeita jalkojen terveyden edistämiseen. Jalkojen hoidolla pidetään jalat toimintakuntoisina pitkään.

Jalkahoidon tarve on hyvin yksilöllistä. Monelle riittää hyvinkin 2 kertaa vuodessa, toisilla tarve on kuukausittain. Esimerkiksi  sisäänkasvaneet kynnet saattavat aiheuttaa kipua ja tulehduksia, jolloin liikkuminen vaikeutuu. Meillä saat tarvittaessa kivuttoman Podofix kynnen jousioikaisun, joka helpottaa välittömästi sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamaan kipuun ja tulehdukseen. Jousioikaisu on nopea ja riskittömämpi kuin perinteinen kynnen osa tai koko poisto. Varpaiden virheasentoihin valmistamme myös yksilölliset silikoniortoosit silikonimassasta, jotka hidastavat virheasentojen pahenemista ja auttavat jalkojen kiputiloihin.

  • Jalkahoito 56-75€
  • Silikoniorteesi 35€/kpl
  • Kynnen oikaisu 45€

    Jalkahoidon yhteydessä 35€

  • Varpaankynsien geelilakkaus 55€

    Hoidon yhteydessä 35€