Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Ylämyllyllä

Beauty house Johanna

Esteettiset hoidot

Kauneutta omia piirteitäsi korostaen!

TÄYTEAINEHOIDOT

Z Fill-täyteainehoito on puhtaimmasta hyaluronihaposta valmistettu lunnollinen geelimäinen täyteaine, joka valmistetaan tiukkojen eurooppalaisten laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti Saksalaiselta Zimmer Medizin Systemeltä. Geelimäinen helposti levittyvä täyteaine palauttaa ihon elinvoiman, kimmoisuuden ja nuorekkaan ilmeen. 

Tuotelinja sisältää kolme injektoitavaa täyteainetta, jotka kattavat koko kasvojen tai vartalon nuorentamiseen. Täyteaineen voi valita myös puudukkeella pintapuudutuksen lisäksi. Uudistuva vaikutus näkyy heti käsittelyn jälkeen. Z Fill elvyttää ikääntyvää ihoa, syvä kosteuttaa, poistaa juonteita, kohottaa ja muokkaa kasvoja. Injektoitu hyaluronihappo tasoittaa ihon sävyä, elastisuutta ja pehmeyttä. Täyteaineilla voidaan muokata huulet, tasapainoittaa kasvojen puolieroja, kohottaa poskia, häivyttää nasobiaalijuonteet ja muut syvät ja kevyet juonteet, hoitaa arpia, nuorentaa korvanlehtiä, ennaltaehkäistä ihon vanhenemista tai heleyttää koko kasvoja. 

INFINI premium Filler täyteainehoidot ovat on erittäin sileää geeliä ristisilloitetusta hyaluronihaposta, joka on tarkoitettu pehmytkudosten tilavuuden palauttamiseen tai lisäämiseen sekä syvien ryppyjen ja ihon urien korjaamiseen. Tuote sarjassa on 8 erilaista hyaluronihappoa sisältävää täyteainetta jotka sopivat niin kasvojen kuin vartalon muokkaamiseen. Geeli varmistaa näkyvän korjauksen lisäämällä kudoksen volyymiä, minkä seurauksena kudos korostuu haluttuun tulokseen. Näkyvyys ja vaikutuksen pitkäikäisyys riippuvat annostelun syvyydestä ja ihon alkuperäisestä tilasta. Hoito sopii marionettiryppyihin, syvien ryppyjen ja nasolabiaalisten taitosten korjaamiseen,  poskien, leukalinjan ja leuan muotoiluun,  huulten volyymin lisäämiseen ja muotoiluun.

Russian lips: huulien täyteainehoitoja voidaan tehdä eri tekniikoita hyödyntäen, mutta tällä hetkellä maailman suosituin huulientäyttötekniikka on Russian lips, johon luottavat niin supertähdet kuin kotiäiditkin! Tällä tekniikalla huulten muotoa korostetaan ja halutaan huulista luonnolliset ja kauniit. Tekniikassa tuodaan huulten puna-aluetta enemmän esille luoden litteäprofiiliset, kauniit huulet.

Russian lips -tekniikalla korostetaan huulten muotoa eikä ainoastaan niiden kokoa. Näin saavutetaan täyteläisen upeat huulet ja korostamaan amorinkaarta sekä tavoitella paremmin haluttua muotoa. Samalla vältetään myös ns. ankkamaiset huulet.   

Huomioithan täyteainehoitoa harkitessasi:

Hoidon jälkeen tulokset ovat nähtävissä välittömästi, joskin paras tulos näkyy yleensä muutaman vuorokauden päästä. Hoidetulla alueella hyaluronipistoksien jälkeen on turvotusta, joka häviää muutamassa päivässä. Ihoa pistäessä on aina mahdollisuus pieniin mustelmiin pistokohdissa. Mustelmat häviävät nopeasti, mutta hoito kannattaa tehdä hyvissä ajoin esim. ennen tärkeitä juhlia. Täyteaineen vaikutus kestää 4-14 kuukautta riippuen mm. käyttöalueesta ja käytetyn aineen koostumuksesta. 

Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon tai suoraan ajan täyteainehoitoon, jossa arviomme mikä täyteaine olisi paras juuri sinun iholle!

PRP-hoito (Platelet Rich Plasma) eli Vampyyrihoito

PRP-hoito kirkastaa, korjaa ja nuorentaa ihoa saaden sen terveen, kiinteän ja heleän näköiseksi. Hoidon vaikutuksesta pienet arvet vaalenevat, myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy. Hiuspohjassa hiusten kasvu kiihtyy ja käynnistyy. Ihon verenkierto paranee myös hoidon vaikutuksesta ja ihon hapen ja ravintoaineiden saanti nopeutuu. Hoito hidastaa merkittävästi erilaisten ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä. 

(Toimenpiteessä asiakkaalta otetaan verta hoidettavan alueen koosta riippuen, yleensä 1- 4 pientä putkea kuten otettaisiin normaalia verinäytettä. Veri asetetaan sentrifugiin omissa putkissaan, joka on erillinen laite, jolla punasolut erottuvat näytteestä pois. Jäljelle jäänyt kullankeltainen plasma injektoidaan käsiteltävälle alueelle, joka on ensin puudutettu. Plasma sisältää kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihoa uudistumaan voimakkaasti. Kollageenituotannon kiihtyessä juonteet ja rypyt vähenevät ja iho kiinteytyy. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta ja tulokset säilyvät keskimäärin 1-2 vuotta. Parhaat tulokset saadaan 3-5 hoitokerralla, tällöin hoidot tehdään noin 3-4 viikon välein.) 

MESOLANKAHOITO

Mesolangoilla saadaan lisättyä kasvoille nuorekasta kiinteyttä, kirkkautta, häivytettyä juonteita ja korjattua  kääntymismuutoksia sekä veltostunutta ihoa. Hoidon tulokset voivat pysyä hyvinä jopa kahden vuoden ajan. Toimenpide lisää ihon fibroblasteja ja stimuloi niitä kollageenin uusiomuodostukseen. Hoitoalueella verenkierto paranee, pigmenttiläiskät vaalenevat, iholla oleva rasva ja selluliitti vähenee.

Langat laitetaan paikoilleen injektiomenetelmällä. Ennen toimenpidettä hoidettava alue puudutetaan, ja steriilit langat syötetään ihoon neulojen avulla. Mesolangat ovat polydioksanonista valmistettuja kestäviä lankoja, jotka hajoavat  ihossa itsestään kolmen kuukauden sisään. Lankojen hajoamisen jälkeen ihon napakoituminen jatkuu edelleen, koska lankojen tilalle syntyy kollageenin uusiomuodostuksen myötä proteiinin muodostama tukiverkosto. Käytettävien lankojen määrä riippuu hoidettavasta alueesta. 

Yleensä alakasvojen tai leukalinjan kohottamiseen tarvitaan vähintään 20 lankaa.

MESOTERAPIA

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Hoito tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kosteuttaa, lisäksi se on ihoa kiinteyttävä, juonteita ja ryppyjä silottava sekä ihon väriä kirkastava anti-age -hoito. Mesoterapiassa vaikuttavat aineet viedään ihoon pienillä pistoksilla. Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa , kollageenia ja erilaisia aminohappoja sekä hivenaineita, antioksidantteja ja ko-entsyymejä.

Mesoterapian avulla voidaan kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti parantaa ihon laatua stimuloiden uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mesoterapiahoito perustuu ihon laadun parantaminen.  Hoidon vaikutukset riippuvat käytetyistä ainesta ja niiden tehtävistä ihossa. Myös pienet neulanpistokset ja pistäessä vapautuvat kasvutekijät nopeuttavat ihon uudistumista. Mesoterapia virkistää ja kosteuttaa sekä uudistaa ihoa. Se sopii sekä itsenäiseksi hoidoksi, että yhdistelmänä moniin erilaisiin ihon laatua parantaviin laitehoitoihin.

Hoito palauttaa oikean vesitasapainon ja ihon kimmoisuuden ja hidastaa kudosten ikääntymistä.

HOITOINDIKAATIOT:
–  ihon elvyttäminen
– ryppyjen ja ikääntymisen ehkäisy
– voimakas ihon kosteutus
– ihon laadun parantaminen
– ihon epäpuhtauksien poistaminen
– ihon värin parantaminen
– voimakas ihon ravitseminen
– ikääntymisen merkkien poistaminen

Hoidon hinta määräytyy hoidettavan alueen koon mukaan.

LIPOLYYSI

Lipolyysi on rasvaa hajottava injektiohoito, jossa rasvasoluja poistetaan ihon läpi annettavilla pistoksilla. Lipolyysihoidon teho perustuu deoksikoolihapon kykyyn pilkkoa rasvaa ja se auttaa niillä ongelma-alueilla joista rasvaa ei saada poitettua esimerkiksi urheilun avulla. Lipolyysi poistaa kehosta ylimääräistä rasvaa, nestettä sekä siloittaa selluliittia. Tämän lisäksi lipolyysi parantaa verenkiertoa ja alentaa  ruokahalua. Lipolyytit (lipolyysiaineet) kohentavat elimistön yleistilaa ja kiihdyttävät laihduttamista. Hoito onkin oivallinen myös laihduttamisprosessin aikana.

HOITOALUEET:
– kaksoisleuka
– jenkkakahvat
– olkavarret (ns. allit)
– vatsa
– ulko- ja sisäreidet
– lantio ja pakarat

Injektiohoidossa käytetty deoksikoolihappo vaikuttaa rasvakertymiin hajottaen rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolujen solukalvot tuhoutuvat ja rasvakudoksen määrä pienenee. Lipolyysin ansiosta rasvakudos muuttuu emulsio-nesteeksi jonka jälkeen se hajoaa täysin ja poistuu elimistöstä luonnollista tietän ensin verisuonten kautta ja sen jälkeen virtsateiden kautta. Lipolyysi myös stimuloi fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia, joka kiinteyttää kudosta ja  aiheuttaa kudoksessa kevyen, kontrolloidun tulehdustilan, joka kutistaa ja tiivistää kudosta paikallisesti. Elimistöön ei jää mitään hajoamisen jäännöksiä.

Kasvot: 1-3ml, vartalo 5ml (riippuen alueen koosta). Isomman rasvakertymän kohdalla hoito kannattaa uusia 10vrk välein.

AQUABOOSTER-HOITO

INFINI Premium Filler AQUABOOSTER on ihoa korjaava ja elvyttävä injektoitava tehoste, joka perustuu stabiloituun hyaluronihappoon (20 mg/ml). Tarjoaa välitöntä ihon nuorentamista ja kosteuttamista sekä parantaa ihon sävyä ja tiheyttä. Tuote täydentää fysiologisen hyaluronihapon pitkäaikaisia puutteita, lisää ihon koheesiota ja sen uudistavaa volyymiä. Hoito mahdollistaa pitkäkestoinen volyymin ja tasoitusvaikutuksen koko kasvoille, sopii loistavasti myös 5 point treatment tekniikkaaan joka on ns. mini kasvojen kohotus.

SUOSITELTU KÄYTTÖ:
– lukuiset pinnalliset juonteet ja rypyt
– ihon asteittainen ikääntyminen ja kuivuminen
– harmaa ja himmeä iho
– näkyvät auringon aiheuttamat vauriot
– ryppyjen elvyttäminen silmien ympärillä
– huulten ja suun ympärillä olevien ryppyjen korjaaminen
– glabellaryppyjen tasoittaminen
– käsien ja kaulan ihon elvyttäminen

Suositus: 2-3 hoitokertaa 4vko aikana.

BIOAGEPEEL: YMPÄRIVUOTINEN BIOREVITALISOINTI-KUORINTA 

BioAgePeel-hoidossa yhdistyvät happohoidon ja biorevitalisaation parhaimmat puolet. Hoito on innovatiivinen, lääketieteellinen ja kemiallinen stimulaattori, joka perustuu trikloorietikka-, koji- ja mantelihappoon. Tuotteen vaikutus perustuu ihon syvään stimulointiin vahingoittamatta epidermiksen ulkokerroksia. Intensiivinen ihon elvytysprosessi tapahtuu ilman kuorinnan vaikutusta ja ihon valosuojarakenteiden vaurioitumista, mikä tekee hoidosta turvallisen kaikkina vuodenaikoina.

Tuotekomponenttien yhdistelmä aktivoi Skin Stress Response System -järjestelmän (SSRS ja laukaisee biologisesti aktiivisia peptidihormoneja, mukaan lukien beeta -endorfiineja, jotka toimivat ihon stimulaattoreina fibroblasteille, keratinosyyteille ja glykosaminoglykaaneille. Valmiste tehostaa orvaskeden lisääntymistä, ihon tukikuitujen ja endogeenisen hyaluronihapon lisääntymistä, minkä seurauksena iho kiinteytyy ja nuorenee näkyvästi.  BioAgePeelin ansiosta iho muuttuu näkyvästi nuoremmaksi, kiinteämmäksi ja ikääntymisen merkit vähenevät tehokkaasti.

HOIDON EDUT:
– tehokas ja välitön vaikutus
– monitasoinen ja valikoiva ihon stimulaatio
– korkea TCA -pitoisuus ja maksimaalinen ihon sietokyky
– ei frosting-efektiä, kuorinta- ja toipumisaikaa
– kivuton ja turvallinen
– ympärivuotinen hoito
– sopii kaikenikäisille
– nopeasti imeytyvä

HOITOINDIKAATIOT:
– muiden esteettisten toimenpiteiden vaikutusten voimistuminen
– ihon kronologinen ikääntyminen
– auringon aiheuttamat vauriot
– rypyt ja ihon veltostuminen
– värimuutokset ja pigmenttiläiskät
– akne ja sen seuraukset
– arvet
– laajentuneet huokoset ja epätasainen ihon rakenne
– epänormaali ihon sävy

HOIDON KÄYTTÖALUEET:
– kasvot
– kaula
– dekoltee
– kädet

ARGILAC MASK: UUTUUSHOITO SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE 

Hormonaaliset muutokset, ilmansaasteet, stressi, tupakointi ja perinnöllisyys vaikuttavat muunmuassa siihen miten nopeasti silmänympärys iho veltostuu, tummuu ja menettää joustavuutensa.

ARGILAC MASK -yhdistelmähoidossa käytetään Argilac-maskia sekä nuorentavaa mesoterapiaa ihon elvyttämiseen. Nuorentava mesoterapia silmänympärysiholle sisältää runsaasti ainesosia jotka stimuloivat ihon monitasoista uudistumista pitkällä aikavälillä. Hoito palauttaa oikean vesitasapainon, ihon kimmoisuuden ja hidastaa kudosten ikääntymistä.

ARGILAC MASK -hoito on hellävaraisin kuorinta ohuelle, herkälle ja kuivuneelle iholle. Hoito poistaa tummat ympyrät silmien alla, turvonneet silmäluomet ja häivyttää jälkiä ja arpia aknen ja vammojen jäljiltä. Kuorinta on niin hellävarainen, että sitä voidaan käyttää jopa yliherkän ihon ongelmien hoitoon.  Tämän lisäksi arginiinikuorinta saa aikaan lifting-vaikutuksen, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää myös herkällä silmänympärysalueella jos sinne on ilmaantunut naururyppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. Arginiinkuorintaa suositellaan ylipäätään ikääntyvän ja auringon vahingoittaman ihon yhdistelmähoitoon, akneihon, ruusufinnihoitoon sekä sellaisten ihonsairauksien hoitoon, kuin ihtioosi ja keratoderma.

Injektoitava premiun meso NHA sisältää mm. hyaluronihappoa, 13 erilaista vitamiinia: 23 aminohappoa, mineraaleja ja koentsyymiä. 

HOITOINDIKAATIOT:
– ihon elvyttäminen
– ryppyjen ja ikääntymisen ehkäisy
– voimakas ihon kosteutus
– ihon laadun parantaminen
– ihon epäpuhtauksien poistaminen
– ihon värin parantaminen
– voimakas ihon ravitseminen
– ikääntymisen merkkien poistaminen

Suositeltava hoitokuuri: kerran 7-14 päivässä, 3-5 hoitokertaa.

Huomioithan, että kaikkien injektoitavien hoitojen jälkeen voi esiintyä arkuutta, paikallisia mustelmia, punoitusta sekä turvotusta. Meikkaamista ja kasvojen koskettelua tulee välttää toimenpide päivänä. Saunomista ja hikiurheilua tulisi välttää 2-3pv jopa kolme viikkoa hoidosta riippuen. Hoidoista saat kirjalliset kotihoito-ohjeet mukaasi.