Esteettiset hoidot

Kauneutta omia piirteitäsi korostaen

Huomioithan, että kaikkien injektoitavien hoitojen jälkeen voi esiintyä arkuutta, paikallisia mustelmia, punoitusta sekä turvotusta. 
Hoidoista saat kirjalliset kotihoito-ohjeet mukaasi. Tutustuthan etukäteen myös ajavarausohjeisiimme.

Tulossa maaliskuussa 2024: COG-langat!

COG-langat ovat itsestään sulavia lankoja, jotka viedään ihon alle kanyylin avulla. Toimenpide tehdään steriileillä väkäslangoilla, jotka sulavat hoitoa seuraavien kuukausien aikana. COG-lankoja ei tarvita niin paljoa kuin perinteisiä lankoja vaan 2–6 kpl per hoidettava alue riittää. Tuloksen huomaa heti toimenpiteen jälkeen ja tulos paranee vielä 1–2 kk aikana. COG-langat sulavat hitaammin, kuin mesolangat.

COG-langoilla saa aikaan browliftin, jolloin kulmien luonnollista muotoa voidaan muokata. Silmäkulmien kohotus eli Fox eyes taas saa silmäkulmasi nousemaan kauniisti ohimoita kohti. Kasvojen COG-lankakäsittelyllä voidaan nostaa, kohottaa ja kiristää kasvojen ja kaulan aluetta.

Kaikkiin pientoimenpiteisiin liittyy komplikaatioriskejä, niin myös COG-lankoihin. Yleisimpiä toimenpiteeseen sisältyviä riskejä ovat mustelmat ja arpikudoksen muodostuminen. Toimenpidealueella voi esiintyä kipuilua muutaman päivän tai viikon ajan. Alueella voi esiintyä toimenpiteen jälkeen turvotusta, punoitusta ja mustelmia, nämä häviävät itsestään n. 1–3 viikon kuluttua. Epätasaisuutta ja ihon aaltoilua voi esiintyä alueella muutaman viikon ajan toimenpiteen jälkeen, joka Johtuu langan kiristyksestä ihon alla. Kuukauden kuluessa iho on tasoittunut.

Triple Power Skin Lifting

Triple Power Skin Lifting uuden sukupolven neulaton lanka lifting -metodi nyt saatavilla meiltä!. Täysin kivuton ja turvallinen hoitometodi, jonka avulla tasoitetaan juonteita tunnissa ja aktivoidaan ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa peptidien avulla. Metodissa yhdistyy Aasiassa käytetty liftaava silkkilanka-menetelmä ja Monteilin bioteknologiset ihonhoitotuotteet yhdessä kollageenin ja kullan kanssa, jotka kolminkertaistavat hoitovaikutukset!

Triple Power Skin Lifting metodi perustuu patentoituun TDN-tekniikkaan(Transfer Double Nanosphere), joka valloittaa maailmaan aivan uudentyppisellä hoitometodilla. Tavalla, jonka hoitotuloksia on ollut mahdollista saada aikaiseksi aikaisemmin vain injektoinneilla ja muille metodeilla, jossa ihon pinta rikotaan. Metodin liftaava voima perustuu nanoteknologiaan ja kapseloituihin kollageenisilkki-lankoihin, joihin on lisätty kultaa. Kollageenisilkkikulta-lanka hajoaa juonteiden pohjalle BOOST seerumin avulla.

Lanka ja seerumi yhdessä sulautuvat toisiinsa imeytyen aina dermikseen saakka. Tämän mahdollistaa nanoteknologia yhdessä kullan kanssa, ilman neuloja! Hoidossa iho aluksi puhdistetaan huolellisesti jonka jälkeen siihen imeytetään kultakollageeni-seerumia ja lankoja juonteiden pohjalle. Hoito sopii erinomaisesti ennen juhlia ja muutenkin virkistämään ihoa sekä kosteuttamaan ja puhdistamaan sitä.

Sarjahoidolla loistavia tuloksia juonteiden häivyttämisessä!

 • Triple Power Skin Lifting happokuorinnalla, 1h 15min 99€
 • + timanttikuorinnan kanssa 139€

Täyteainehoidot

Beauty house Johannalta käyttää markkinoiden suorsituimpia täyteainemerkkejä ja hoidot suorittaa turvallisesti sairaanhoitaja-kosmetologi Johanna Toropainen. Täyteaineet ovat geelimäistä, helposti levittyvää ainetta. Täyteaineilla voidaan muokata huulet, tasapainoittaa kasvojen puolieroja, kohottaa poskia, häivyttää nasobiaalijuonteet ja muut syvät ja kevyet juonteet, hoitaa arpia, nuorentaa korvanlehtiä, ennaltaehkäistä ihon vanhenemista tai heleyttää koko kasvoja. Geeli varmistaa näkyvän korjauksen lisäämällä kudoksen volyymiä, minkä seurauksena kudos korostuu haluttuun tulokseen. Täyteanehoito elvyttää ikääntyvää ihoa, syväkosteuttaa, kohottaa ja muokkaa kasvoja samalla kun injektoitu hyaluronihappo tasoittaa ihon sävyä, elastisuutta ja pehmeyttä. Näkyvyys ja vaikutuksen pitkäikäisyys riippuvat annostelun syvyydestä ja ihon alkuperäisestä tilasta. Täyteainehoidot sopivat mm. marionettiryppyihin, syvien ryppyjen ja nasolabiaalisten taitosten korjaamiseen,  poskien, leukalinjan ja leuan muotoiluun,  huulten volyymin lisäämiseen ja muotoiluun. 

Z Fill-täyteainehoito on puhtaimmasta hyaluronihaposta valmistettu lunnollinen geelimäinen täyteaine, joka valmistetaan tiukkojen eurooppalaisten laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti Saksalaiselta Zimmer Medizin Systemeltä. Tuotelinja sisältää kolme injektoitavaa täyteainetta, jotka kattavat koko kasvojen tai vartalon nuorentamiseen. Täyteaineen voi valita myös puudukkeella pintapuudutuksen lisäksi. Uudistuva vaikutus näkyy heti käsittelyn jälkeen. 

INFINI premium Filler täyteainehoidot ovat on erittäin sileää geeliä ristisilloitetusta hyaluronihaposta, joka on tarkoitettu pehmytkudosten tilavuuden palauttamiseen tai lisäämiseen sekä syvien ryppyjen ja ihon urien korjaamiseen. 

AESSOA filler soveltuu koko kasvojen nuorentamiseen ja joka sisältää puuduteaineen lidokaiinin. Loistava esimerkiksi huulien muotoiluun!
 
Revolax on yksi johtavia täyteaineita Aasian markkinoilla, sillä siinä on erinomainen kesto ja ainutlaatuinen koostumus. Tuote on suunniteltu näyttämään luonnolliselta kunnes se imeytyy kokonaan ihoon. Revolax sarjan täyteaineissa on myös puuduteaine mukana!
 

Huulien täyteainehoitoja voidaan tehdä eri tekniikoita hyödyntäen, mutta tällä hetkellä maailman suosituin huulientäyttötekniikka on Russian lips, johon luottavat niin supertähdet kuin kotiäiditkin! Tällä tekniikalla huulten muotoa korostetaan ja halutaan huulista luonnolliset ja kauniit. Tekniikassa tuodaan huulten puna-aluetta enemmän esille luoden litteäprofiiliset, kauniit huulet. Russian lips -tekniikalla korostetaan huulten muotoa eikä ainoastaan niiden kokoa. Näin saavutetaan täyteläisen upeat huulet ja korostamaan amorinkaarta sekä tavoitella paremmin haluttua muotoa. Samalla vältetään myös ns. ankkamaiset huulet.   

 • Täyteainehoidot 1ml 199-249€
 • Täyteainehoidot 2ml 360-420€

Huomioithan täyteainehoitoa harkitessasi:

Hoidon jälkeen tulokset ovat nähtävissä välittömästi, joskin paras tulos näkyy yleensä muutaman vuorokauden päästä. Hoidetulla alueella hyaluronipistoksien jälkeen on turvotusta, joka häviää muutamassa päivässä. Ihoa pistäessä on aina mahdollisuus pieniin mustelmiin pistokohdissa. Mustelmat häviävät nopeasti, mutta hoito kannattaa tehdä hyvissä ajoin esim. ennen tärkeitä juhlia. Täyteaineen vaikutus kestää 4-24 kuukautta riippuen mm. käyttöalueesta ja käytetyn aineen koostumuksesta. 

Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon tai suoraan ajan täyteainehoitoon, jossa arviomme mikä täyteaine olisi paras juuri sinun iholle!

PROFHILO® Hoito

Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jonka hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. PROFHILON innovatiivisen NAHYCO® – teknologian sekä korkean hyaluronihappopitoisuuden ansiosta se vaikuttaa iholla aivan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. PROFHILOSSA hyödynnetään tutkitusti puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa, jonka vaikutus muokkaa positiivisesti ihon biologista toimintaa. Kyseessä ei ole kuitenkaan perinteinen täyteainehoito, vaan Profhilo vaikuttaa hoidon jälkeen iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa ja sillä on kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia. Hoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä hoitaa ihon velttoutta ja parantaa ihon sävyä kiihdyttäen ihon toimintaa. Hoito myös edesauttaa aknen ja arpien paranemista sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Hoitoa suositellaan kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtäväksi noin kuuden kuukauden välein. Profhilo injektoidaan iholle hyödyntäen IBSA:n kehittämää BAP-pistostekniikkaa. Profhilo viedään ihon pintaan hyvin ohuella neulalla. Toimenpide on kivuton pientä nipistelyä lukuun ottamatta. Tarvittaessa voimme levittää iholle puudutusvoiteen, jonka annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia ennen hoidon aloittamista. Itse hoitoon menee aikaa noin 5-10 minuuttia.

Profhilo-hoidon jälkeen et tarvitse toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana. Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

 • PROFHILO® hoitokerta, hinta/alue esim. kasvot tai kaula 279€
 • PROFHILO® hoitokerta, kasvot ja kaula 449€
 • PROFHILO® vahvistuskäynti, hinta/alue esim. kasvot tai kaula 249€
 • PROFHILO® vahvistuskäynti, kasvot ja kaula 399€

Pink-aging -hoito

Pink-aging MESO-hoito on Ribeskin medin valmistama dermatologinen ratkaisu parantamaan kudosten rakenteita ja aineenvaihduntaa. Hoito on pakattu valmiiksi moduuliin jossa on 19 neulaa sisätävä neulauspää sekä 5ml nuorentavaa pink aging -seosta jossa on 10 eri vitamiinia, 17 aminohappoa ja 14 peptidiä. Hoito on kaksi kertaa tehokkaampi kuin perinteinen mikroneulaus. Se parantaa ihon sävyä, kosteuttaa sekä aktivoi ihon toimintoja. Hoidosta saadaan apua tummiin silmänalusiin, ryppyihin, ihon sävyongelmiin sekä pigmentti muutoksiin. Auttaa myös ärtyneeseen ihoon ja suuriin huokosiin. Pink-aging hoito sisältää lisäksi kasvutekijöitä, jotka nuorentavat ihoa, aminohappokompleksia joka kosteuttaa ihoa sekä koentsyymi Q10, joka aktivoi ihon energiaa.

Hoito voidaan ottaa sarjahoitona, jolloin sen vaikutukset tehostuvat. Pink aging -hoito voidaan yhdistää myös V-Carbon tai BioAgePeel -hoitoon.

 • Pink-aging hoitokerta 89€

PRP-hoito (Platelet Rich Plasma) eli Vampyyrihoito

PRP-hoito kirkastaa, korjaa ja nuorentaa ihoa saaden sen terveen, kiinteän ja heleän näköiseksi. Hoidon vaikutuksesta pienet arvet vaalenevat, myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy. Hiuspohjassa hiusten kasvu kiihtyy ja käynnistyy. Ihon verenkierto paranee myös hoidon vaikutuksesta ja ihon hapen ja ravintoaineiden saanti nopeutuu. Hoito hidastaa merkittävästi erilaisten ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä. 

(Toimenpiteessä asiakkaalta otetaan verta hoidettavan alueen koosta riippuen, yleensä 1- 4 pientä putkea kuten otettaisiin normaalia verinäytettä. Veri asetetaan sentrifugiin omissa putkissaan, joka on erillinen laite, jolla punasolut erottuvat näytteestä pois. Jäljelle jäänyt kullankeltainen plasma injektoidaan käsiteltävälle alueelle, joka on ensin puudutettu. Plasma sisältää kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihoa uudistumaan voimakkaasti. Kollageenituotannon kiihtyessä juonteet ja rypyt vähenevät ja iho kiinteytyy. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta ja tulokset säilyvät keskimäärin 1-2 vuotta. Parhaat tulokset saadaan 3-5 hoitokerralla, tällöin hoidot tehdään noin 3-4 viikon välein.) 

 • 1 putki 199€
 • 2 putkea 249€
 • 3 putkea 299€

Infini Premium Meso Hair Max hiuspohjaa stimuloiva hoito

Uutuushoito Infini Premium Meso Hair Max elvyttää hiuksia ja päänahkaa, minimoi hiustenlähtöä sekä stimuloi hiusten kasvua. Tuloksena parantunut verenkierto ja päänahan ravinto sekä hiusten elinvoiman, laadun ja kunnon parantuminen. Hoidettava alue päänahka.

Hoidon esteitä ovat hoitokohdan ihosairaudet, raskaus ja imetys, syöpä, diabetes, epilepsia, autoimmuunisairaudet, yliherkkyys tai allergia jollekin valmisteen aineosalle.

SUOSITUKSET HOIDON JÄLKEEN:
–  Älä käytä kemiallisia hoito- tai kampaustuotteita 7 päivään hoidon jälkeen.
–  Suojaa hoitoalue suorilta UV-säteiltä.
–  Älä sauno tai käytä uima-allasta 7 päivään hoidon jälkeen.

 • Infini-hoito 1ml 89€
 • Infini-hoito 2ml 139€

Mesolankahoito

Mesolangoilla saadaan lisättyä kasvoille nuorekasta kiinteyttä, kirkkautta, häivytettyä juonteita ja korjattua  kääntymismuutoksia sekä veltostunutta ihoa. Hoidon tulokset voivat pysyä hyvinä jopa kahden vuoden ajan. Toimenpide lisää ihon fibroblasteja ja stimuloi niitä kollageenin uusiomuodostukseen. Hoitoalueella verenkierto paranee, pigmenttiläiskät vaalenevat, iholla oleva rasva ja selluliitti vähenee.

Langat laitetaan paikoilleen injektiomenetelmällä. Ennen toimenpidettä hoidettava alue puudutetaan, ja steriilit langat syötetään ihoon neulojen avulla. Mesolangat ovat polydioksanonista valmistettuja kestäviä lankoja, jotka hajoavat  ihossa itsestään kolmen kuukauden sisään. Lankojen hajoamisen jälkeen ihon napakoituminen jatkuu edelleen, koska lankojen tilalle syntyy kollageenin uusiomuodostuksen myötä proteiinin muodostama tukiverkosto. Käytettävien lankojen määrä riippuu hoidettavasta alueesta. 

Yleensä alakasvojen tai leukalinjan kohottamiseen tarvitaan vähintään 20 lankaa.

 • Mesolangat 10kpl 149€
 • Mesolangat 20kpl 199€
 • Mesolangat 30kpl 249€

Mesoterapia

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Hoito tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kosteuttaa, lisäksi se on ihoa kiinteyttävä, juonteita ja ryppyjä silottava sekä ihon väriä kirkastava anti-age -hoito. Mesoterapiassa vaikuttavat aineet viedään ihoon pienillä pistoksilla. Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa , kollageenia ja erilaisia aminohappoja sekä hivenaineita, antioksidantteja ja ko-entsyymejä.

Mesoterapian avulla voidaan kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti parantaa ihon laatua stimuloiden uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mesoterapiahoito perustuu ihon laadun parantaminen.  Hoidon vaikutukset riippuvat käytetyistä ainesta ja niiden tehtävistä ihossa. Myös pienet neulanpistokset ja pistäessä vapautuvat kasvutekijät nopeuttavat ihon uudistumista. Mesoterapia virkistää ja kosteuttaa sekä uudistaa ihoa. Se sopii sekä itsenäiseksi hoidoksi, että yhdistelmänä moniin erilaisiin ihon laatua parantaviin laitehoitoihin.

Hoito palauttaa oikean vesitasapainon ja ihon kimmoisuuden ja hidastaa kudosten ikääntymistä.

HOITOINDIKAATIOT:
–  ihon elvyttäminen
– ryppyjen ja ikääntymisen ehkäisy
– voimakas ihon kosteutus
– ihon laadun parantaminen
– ihon epäpuhtauksien poistaminen
– ihon värin parantaminen
– voimakas ihon ravitseminen
– ikääntymisen merkkien poistaminen

Hoidon hinta määräytyy hoidettavan alueen koon mukaan.

 • Mesoterapia 1ml alk. 79€
 • Mesoterapia 2ml 125€

Lipolyysi

Lipolyysi on rasvaa hajottava injektiohoito, jossa rasvasoluja poistetaan ihon läpi annettavilla pistoksilla. Lipolyysihoidon teho perustuu deoksikoolihapon kykyyn pilkkoa rasvaa ja se auttaa niillä ongelma-alueilla joista rasvaa ei saada poitettua esimerkiksi urheilun avulla. Lipolyysi poistaa kehosta ylimääräistä rasvaa, nestettä sekä siloittaa selluliittia. Tämän lisäksi lipolyysi parantaa verenkiertoa ja alentaa  ruokahalua. Lipolyytit (lipolyysiaineet) kohentavat elimistön yleistilaa ja kiihdyttävät laihduttamista. Hoito onkin oivallinen myös laihduttamisprosessin aikana.

HOITOALUEET:
– kaksoisleuka
– jenkkakahvat
– olkavarret (ns. allit)
– vatsa
– ulko- ja sisäreidet
– lantio ja pakarat

Injektiohoidossa käytetty deoksikoolihappo vaikuttaa rasvakertymiin hajottaen rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolujen solukalvot tuhoutuvat ja rasvakudoksen määrä pienenee. Lipolyysin ansiosta rasvakudos muuttuu emulsio-nesteeksi jonka jälkeen se hajoaa täysin ja poistuu elimistöstä luonnollista tietä ensin verisuonten kautta ja sen jälkeen virtsateiden kautta. Lipolyysi myös stimuloi fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia, joka kiinteyttää kudosta ja  aiheuttaa kudoksessa kevyen, kontrolloidun tulehdustilan, joka kutistaa ja tiivistää kudosta paikallisesti. Elimistöön ei jää mitään hajoamisen jäännöksiä.

Kasvot: 1-3ml, vartalo 5ml (riippuen alueen koosta). Isomman rasvakertymän kohdalla hoito kannattaa uusia 10vrk välein.

 • Lipolyysi 1ml 75€
 • Lipolyysi 2ml 110€
 • Lipolyysi vartalon alueelle, 5ml 155€

Aquabooster-hoito

INFINI Premium Filler AQUABOOSTER on ihoa korjaava ja elvyttävä injektoitava tehoste, joka perustuu stabiloituun hyaluronihappoon (20 mg/ml). Tarjoaa välitöntä ihon nuorentamista ja kosteuttamista sekä parantaa ihon sävyä ja tiheyttä. Tuote täydentää fysiologisen hyaluronihapon pitkäaikaisia puutteita, lisää ihon koheesiota ja sen uudistavaa volyymiä. Hoito mahdollistaa pitkäkestoinen volyymin ja tasoitusvaikutuksen koko kasvoille, sopii loistavasti myös 5 point treatment tekniikkaaan joka on ns. mini kasvojen kohotus.

SUOSITELTU KÄYTTÖ:
– lukuiset pinnalliset juonteet ja rypyt
– ihon asteittainen ikääntyminen ja kuivuminen
– harmaa ja himmeä iho
– näkyvät auringon aiheuttamat vauriot
– ryppyjen elvyttäminen silmien ympärillä
– huulten ja suun ympärillä olevien ryppyjen korjaaminen
– glabellaryppyjen tasoittaminen
– käsien ja kaulan ihon elvyttäminen

Suositus: 2-3 hoitokertaa 4 viikon aikana.

 • Aquabooster 1ml 129€
 • Aquabooster 2ml 149€

Bioagepeel: ympärivuotinen biorevitalisointi-kuorinta

BioAgePeel-hoidossa yhdistyvät happohoidon ja biorevitalisaation parhaimmat puolet. Hoito on innovatiivinen, lääketieteellinen ja kemiallinen stimulaattori, joka perustuu trikloorietikka-, koji- ja mantelihappoon. Tuotteen vaikutus perustuu ihon syvään stimulointiin vahingoittamatta epidermiksen ulkokerroksia. Intensiivinen ihon elvytysprosessi tapahtuu ilman kuorinnan vaikutusta ja ihon valosuojarakenteiden vaurioitumista, mikä tekee hoidosta turvallisen kaikkina vuodenaikoina.

Tuotekomponenttien yhdistelmä aktivoi Skin Stress Response System -järjestelmän (SSRS ja laukaisee biologisesti aktiivisia peptidihormoneja, mukaan lukien beeta -endorfiineja, jotka toimivat ihon stimulaattoreina fibroblasteille, keratinosyyteille ja glykosaminoglykaaneille. Valmiste tehostaa orvaskeden lisääntymistä, ihon tukikuitujen ja endogeenisen hyaluronihapon lisääntymistä, minkä seurauksena iho kiinteytyy ja nuorenee näkyvästi.  BioAgePeelin ansiosta iho muuttuu näkyvästi nuoremmaksi, kiinteämmäksi ja ikääntymisen merkit vähenevät tehokkaasti.

HOIDON EDUT:
– tehokas ja välitön vaikutus
– monitasoinen ja valikoiva ihon stimulaatio
– korkea TCA -pitoisuus ja maksimaalinen ihon sietokyky
– ei frosting-efektiä, kuorinta- ja toipumisaikaa
– kivuton ja turvallinen
– ympärivuotinen hoito
– sopii kaikenikäisille
– nopeasti imeytyvä

HOITOINDIKAATIOT:
– muiden esteettisten toimenpiteiden vaikutusten voimistuminen
– ihon kronologinen ikääntyminen
– auringon aiheuttamat vauriot
– rypyt ja ihon veltostuminen
– värimuutokset ja pigmenttiläiskät
– akne ja sen seuraukset
– arvet
– laajentuneet huokoset ja epätasainen ihon rakenne
– epänormaali ihon sävy

HOIDON KÄYTTÖALUEET:
– kasvot
– kaula
– dekoltee
– kädet

 • Bioagepeel-hoito 69€

Argilac Mask silmänympärysihon hoito

Hormonaaliset muutokset, ilmansaasteet, stressi, tupakointi ja perinnöllisyys vaikuttavat muunmuassa siihen miten nopeasti silmänympärys iho veltostuu, tummuu ja menettää joustavuutensa.

ARGILAC MASK -yhdistelmähoidossa käytetään Argilac-maskia sekä nuorentavaa mesoterapiaa ihon elvyttämiseen. Nuorentava mesoterapia silmänympärysiholle sisältää runsaasti ainesosia jotka stimuloivat ihon monitasoista uudistumista pitkällä aikavälillä. Hoito palauttaa oikean vesitasapainon, ihon kimmoisuuden ja hidastaa kudosten ikääntymistä.

ARGILAC MASK -hoito on hellävaraisin kuorinta ohuelle, herkälle ja kuivuneelle iholle. Hoito poistaa tummat ympyrät silmien alla, turvonneet silmäluomet ja häivyttää jälkiä ja arpia aknen ja vammojen jäljiltä. Kuorinta on niin hellävarainen, että sitä voidaan käyttää jopa yliherkän ihon ongelmien hoitoon.  Tämän lisäksi arginiinikuorinta saa aikaan lifting-vaikutuksen, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää myös herkällä silmänympärysalueella jos sinne on ilmaantunut naururyppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. Arginiinkuorintaa suositellaan ylipäätään ikääntyvän ja auringon vahingoittaman ihon yhdistelmähoitoon, akneihon, ruusufinnihoitoon sekä sellaisten ihonsairauksien hoitoon, kuin ihtioosi ja keratoderma.

Injektoitava premiun meso NHA sisältää mm. hyaluronihappoa, 13 erilaista vitamiinia: 23 aminohappoa, mineraaleja ja koentsyymiä. 

HOITOINDIKAATIOT:
– ihon elvyttäminen
– ryppyjen ja ikääntymisen ehkäisy
– voimakas ihon kosteutus
– ihon laadun parantaminen
– ihon epäpuhtauksien poistaminen
– ihon värin parantaminen
– voimakas ihon ravitseminen
– ikääntymisen merkkien poistaminen

Suositeltava hoitokuuri: kerran 7-14 päivässä, 3-5 hoitokertaa.

 • Argilac Mask hoito 75€

Polypeel happokuorinta

Tehokas esteettinen kemiallinen kuorinta, jolla saa tuloksia välittömästi. Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas kasvohoito erilaisiin iho-ongelmiin kuten akneen, pigmenttiläiskiin, auringon vaurioittamaan ihoon, elottomaan ja väsyneeseen ihoon sekä sen epätasaisuuteen. Kemiallinen kuorinta elvyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on nuoremman ja kirkkaamman näköinen iho.

Poly peeling happokuorinnassa toimii useiden happojen yhdistelmä joka aikaan saa keratolyyttisiä, anti-inflammatorisia ja bakteriostaattisia vaikutuksia. Parhaan tuloksen saamiseksi kemiallinen kuorinta kannattaa ottaa 3-6 kerran sarjahoitona kolmen viikon välein.

Polypeel-happokuorinnassa käytetään ihotyyppisi mukaan seuraavanlaisia happoja:

Mantelihappo: Tasoittaa hyperpigmentaatiota, vähentää seborrea, comedoja ja aknen jälkiä.
Glykolihappo: Vaikuttaa syvempiin kudoksiin, edistää solujen uusiutumista,kirkastava ja juonteita
madaltava tasoittava.
Salisyylihappo: Syväpuhdistaa huokosia, tasapainottaa ihon PH-arvoa, ehkäisee tulehduksia ja vähentää talituotantoa. Sopii ruusufinnin ja aknen hoitoon.
Azelaiinihappo: Bakteereja tuhoava, tulehduksia parantava.
Kojichappo: UVA säteilyn aiheuttavaa melaniinin tuotantoa estävä, tasoittaa hyperpigmentaatiota,
kirkastaa arpia ja kesakoita sekä auttaa pigmenttimuutoksiin.
Lactichappo: Kosteuttava ja kuoriva, keventää ja kirkastaa ihoa.
Kanelihappo: Suojaa vapailta happiradikaaleilta, korjaa ihovaurioita ja estää valovaurioita. Tasapainottaa
antioksidanttien toimintaa.
Malichappo: Omenahappo eli aha-hedelmähappo. Kuiva vaurioitunut iho, stimuloi ihon joustavuutta ja
lisää kollageenin tuotantoa ja säätelee ihon ph-tasapainoa.

 • Polypeel happokuorinta 79€